Cijenjeni posjetitelji!

Stranice PraviMajstor® su najveća hrvatska burza građevinskih radova.

Jednostavno i potpuno besplatno, bez dodatne gnjavaže, odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijedit odgovarajućim firmama i obrtima koji se bave izgradnjom objekata i gradnjom obiteljskih kuća.

Surađujemo samo s kvalitetnim i provjerenim izvođačima.

Promjeni kategoriju

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde (ako niste sigurni da li Vaš upit pripada u ovu kategoriju, slobodno upišite što trebate, mi ćemo obaviti ostalo).


Opis radova ili usluge:


Lokacija radova:

Vaše ime:

Telefon:

Email:Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam naši majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu.
Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl.
Iz sigurnosnih razloga takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim majstorima, izvođačima ili dobavljačima usluga.


Također, ako iz nekog razloga svoj opis ne možete poslati preko ovog obrasca gore, niste sigurni ili ne znate kako ispuniti neko polje, i u tom slučaju pošaljite ga na našu email adresu.


kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Ocijenite ovo:

prosjek 4.96 (92 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita

Gradnja, grubi radovi

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće. Iskop s temeljima i podrum dim. 6 x 15 m. Podrum s garažom 40 m2, prizemlje 80 m2 i kat 80 m2. Parcela je na ravnom terenu spremna za gradnju. Građevinska dozvola je u izradi. Tražim ponudu za grube radove. Mogući početak gradnje 3 mjesec. Novi Zagreb

 • Gradnja obiteljske kuće

  Zanimaju me uvjeti gradnje tj. ponuda za izradom obiteljske kuće u opciji roh-bau (sa podrumom cca 1 metar iznad zemlje i opcija bez podruma).
  p.s. molim zvati iza 16 h Novi Zagreb

 • Gradnja obiteljske kuće

  Početkom 5. mjeseca krećemo u gradnju obiteljske kuće. Željeli bi i ovim putem dobiti još koju ponudu za izvođenje grubih radova. Sve je opisano u datoteci 'Pismo namjere za izvođače.' Novi Zagreb

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Trebao bih ponudu za izgradnju obiteljske kuće u roh bau izvedbi - temelji, zidovi, deka, krovište.
  Kuća bi bila kao iz kataloga tipskih obiteljskih kuća pod nazivom Premier 83.
  Građena bi bila ciglom 29 cm , pokrov crijep i deka gredice + monta.
  Tko nema katalog može mi poslati mail pa mu posaljem nacrte kako bi kuća trebala izgledati!
  Ponuda bi trebala sadržavati cijene materijala i posla za pojedine faze gradnje sa i bez pdv-a. Novi Zagreb

 • Nadogradnja obiteljske kuće

  Nadogradnja obiteljske kuće brutto površine 188 m2. Potrebno je napraviti stepenice za kat, izliti deku i sazidati dva stana sa ravnim krovom. Ponude za visoki roh bau sa i bez materijala. Potrebna je i kompletna adaptaciju stana u prizemlju površine 100 m2. Novi Zagreb

 • Gradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske kuće prema priloženom troškovniku i nacrtima. Novi Zagreb

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće roh-bau, 240m2 (15 x 9m) od iskopa temelja, završno sa krovom. Novi Zagreb

 • Rušenje i gradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće na parceli ukupne površine 145m2. U privitku šaljem i fotografije eksterijera radi lakše vizualizacije sadašnjeg stanja.
  Količina kvadrata koju bih želio izgraditi ovisi naravno o ponudi cijene/m2, ali plan je da to bude objekt sa prizemnim dijelom i gornjom etažom, te prostorom potkrovlja, a želja mi je napraviti garažu iznad koje bi onda bio dio stambenog prostora radi iskorištenja zadanog prostora na parceli.
  Dimenzije parcele: 18m(duljina uz ulicu) X 8m(dubina).

  Sadašnje stanje jest:
  1) Kuća (izgrađena 60-ih godina) ukupne površine 72m2, koju je potebno prvo srušiti kako bi se mogla izgraditi nova kuća. Papiri su uredni (vlasnički list, katastarski plan, itd., dozvoljena gradnja itd..)
  2) Okućnica - 73m2

  Opis situacije:
  Sadašnji objekt je dijelom "spojen" sa susjednom kućom sa lijeve bočne strane odnosno "ljube" se dva zida, moje te susjedove kuće, također južni zid od garaže je "priljubljen" uz zid susjdovog objekta, a ostatak je samostojeći objekt (recimo da je omjer samostojećeg i nesamostojećeg dijela objekta 40 - 60 u korist samostojećeg dijela). Navodim ove informacije jer je to jako bitno u planiranju rušenja radi sigurnosti okolnog objekta.

  Molba za ponudu:
  Molim vas ozbiljne ponude na mail po sistemu "ključ u ruke" dakle sa svim uključenim troškovima rušenja, ishođenja projektne dokumentacije za rješenje o uvjetima gradnje, zatim samu izgradnju i finalno uređenje.
  Ukoliko je potrebno, možemo se dogovoriti i za pregled uživo objekta (vikendom) ako je potrebno radi dodatnih informacija.
  Molim da me se kontaktira putem e-mail-a a na telefon sam dostupan u kasno popodnevnim satima (18-20h).
  Novi Zagreb

 • Iskop i raspoređivanje zemlje

  Trebam iskop 70 kvadrata zemlje dubine 35 cm koju bi trebalo onda raširiti po ostatku dvorišta. Zagreb

 • Gradnja betonske ograde i zida

  Trebam ponudu za izgraditi novu betonsku ogradu (v 1,5 m, š 0,25 m, d 9 m) s otvorom za pješačka vrata, te izgraditi dva betonska stupa 0,25 x 0,25 m, visina1,5 m. Također i nadograditi postojeću ogradu / temelje (š 0,25 m, dužine 24 m) - na način da se izradi betonski zid do visine 1,5 m. Zagreb

 • Izrada šahta s nepovratnim ventilom

  Treba mi napraviti novi šaht s ugrađenim nepovratnim ventilom dubine cca 2 ,5 metara širine 800 do 1000 mm s betonskim cijevima s priključkom iz kućne na gradsku kanalizaciju. Vraća mi se voda u kuću kod jakih kiša. Molim vasu hitnu ponudu kao i uviđaj na licu mjesta. Sesvetski Kraljevec

 • Rekonstrukcija i uređenje prizemlja kuće

  Trebam ponudu za rekonstrukciju i uređenje prizemlja kuće, površine 45 m2 (zidanje unutarnjih zidova, izrada otvora na postojećim nosivim zidovima, žbukanje, knauf, podloga, vodoinstalaterski radovi i keramičarski radovi). Studena

 • Betoniranje parapeta i izgrada panel ograde

  Htio bih ograditi dvorište kuće panel ogradom u dužini od 80 m, visine 120 cm. Teren je uglavnom ravan, blago nakošen prema kraju. Panel ogradu bih izveo s betonskim parapetom u istoj dužini. Molim vas za ponudu. Slike su u privitku. Čakovec

 • Šalovanje i betoniranje temelja za ogradu

  Trebam ponudu za šalovanje i betoniranje temelja za ogradu, u dubinu 30 cm, iznad zemlje 20 cm, širine 20 cm, dužina 50 metara. Sisak

kontakt registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 18.0316 - 1 / 41