Cijenjeni posjetitelji!

Stranice PraviMajstor® su najveća hrvatska burza geodetskih radova.

Jednostavno i potpuno besplatno, bez dodatne gnjavaže, odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijedit kvalitetnim i provjerenim geodetima.

Promjeni kategoriju

Geodetski poslovi

izmjere, parcelacije, geodetski elaborati, iskolčavanje objekata, katastarski poslovi, upisi u zemljišne knjige i ostalo (ako niste sigurni da li Vaš upit pripada u ovu kategoriju, slobodno upišite što trebate, mi ćemo obaviti ostalo).


Opis radova ili usluge:


Lokacija radova:

Vaše ime:

Telefon:

Email:Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam naši majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu.
Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl.
Iz sigurnosnih razloga takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim majstorima, izvođačima ili dobavljačima usluga.


Također, ako iz nekog razloga svoj opis ne možete poslati preko ovog obrasca gore, niste sigurni ili ne znate kako ispuniti neko polje, i u tom slučaju pošaljite ga na našu email adresu.


kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (19 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita

Projekti i dokumentacija

 • Geodetski elaborat

  Trebam geodetski elaborat za izgradnju kuće (postoji stara kuća za rušenje) i iskolčenje i sve za predaju u katastar. Zagreb

 • Geodetski elaborat usklađenja

  Trebam ponudu za geodetski elaborat usklađenja i brisanja nepostojeće zgrade. U katastru (k.o. centar), na čestici je evidentirana kuća i dvorišna zgrada na površini od 356 m2, dok je u ZK ulošku upisana samo kuća a čestica ima površinu 364 m2.
  Dakle, razlika je u 8 m2 ukupne površine, te u dvorišnoj zgradi od 19 m2. "Zgrada" je zapravo nekad bila drvarnica koja je davnih dana srušena (prije više 20 godina).
  Kuća na navedenoj čestici izgrađena je 1905g.
  Molim ponude na mail! Zagreb

 • Geodetski projekt

  Tražim ponudu od ovlaštenog geodete za geodetski projekt. Planiram graditi montažnu kuću veličine cca 125 m2. Riječ o ravnom i lako pristupačnom terenu površine cca 550 m2. Zagreb

 • Geodetske uslge i izjava nakon gradnje

  Trebam ponudu za geodetski projekt, iskolčenje i izjavu o iskolčenju, snimak i izjava nakon gradnje za uporabnu dozvolu. Zagreb

 • Izrada geodetskog elaborata i dovršetak legalizacije

  Trebam ponudu za upis u katastar i zk., predmeta legalizacije na osnovu ishodovanog Rešenja o izvedenom stanju (biti će gotovo za cca 10 - 15. dana). U ovo uračunati izradu gedetskog elaborata i drugih propratnih dokumenata, do ishođenja rešenja o uknjižbi. Pošto legalizaciju sprovodim za oca koji je star i ne bih mogao izdržati sve te silne napore. U očekivanju ponude sa izračunom unapred se zahvaljujem. Zagreb

 • Geodetske usluge za legalizaciju

  Tražim geodetske usluge za područje grada Zagreba na jednoj lokaciji za 3 objekta u svezi legalizacije. Zagreb

 • Usluge geodeta za upis u gruntovnicu

  Trebam ponudu za izlazak geodeta i upis u gruntovnicu. Zagreb

 • Izmjera i izrada arhitektonskog i geodetskog elaborata

  Molim Vas informaciju o cijeni izmjere i izrade arhitektonskog i geodetskog elaborata za rekonstruirani dio postojeće zgrade. Riječ je o kući cca 250 m2 -etažirano na 3 stana + garaža. Zagreb

 • Izrada geodetskog elaborata

  Molim ponudu za izradu geodetskog elaborata za brisanje pomoćnog objekta iz katastarskog operata i za usklađenje stanja u katastru i zemljišnoj knjizi. U zk ulošku k.o. Grad Zagreb, stoji kuća i dvorište ukupno 364m2, dok je u katastru (k.č. 6039, k.o. Centar)upisana kuća, dvorište i zgrada ukupno 365m2.
  Dakle, razlika je u 8m2, te u zgradi od 19m2. 'Zgrada' je zapravo nekad bila drvarnica koja je davnih dana srušena. Zagreb

 • Geodetski snimak, arhitektonski snimak, upis u katastar

  Trebam geodetski snimak, arhitektonski snimak, upis u katastar. Zagreb

 • Izrada projektne dokumentacije

  Potrebno nam je ishoditi potrebnu projektnu dokumentaciju za zgradu u skladu sa čl.10 Odluke o uvjetima, načinu i kriterijima sufinanciranja obnove pročelja višestambenih zgrada (Službeni glasnik Grada Zagreba broj 5 od 22.ožujka 2017.g.). Ponuda za navedeni projekt obuhvaća tehničku dokumentaciju koja se sastoji od tekstualnog i grafičkog dijela sa fotodokumentacijom. Sastavni dijelovi tehničke dokumentacije su:
  A) tekstualni dio koji se sastoji od:
  A.1. izvedbenog troškovnika radova sa dokaznicom mjera koji u rekapitulaciji sadrži razdvojeno izkazane radove po modelu sufinanciranja (dio koji zajednički snose suvlasnici i Grad Zagreb) i dijelovima financiranja (dio koji u cijelosti snose suvlasnici)
  B) grafički dio koji se sastoji od: B.1. nacrta postojećeg stanja B.2. nacrta novog stanja
  C) fotodokumentacija postojećeg stanja
  Za izvid objekta, detalje i ponudu molim Vas kontaktirajte nas. Predstavnik suvlasnika zgrade. Zagreb

 • Izrada kompletne projektne dokumentacije

  Trebam firmu za izradu kompletne projektne dokumentacije za mjeru 6.4 ruralni razvoj. Radi se o gradnji kuće za odmor u seoskom okruženju prepunom vinove loze. Kuća bi sadržavala sve potrebne sadržaje za 5 zvjezdica. Staševica

 • Legalizacija obiteljske kuće

  Trebam ponudu za legalizaciju obiteljske kuće koja posjeduje građevnu dozvolu s tim da se radi o odstupanjima. Prema Glavnom projektu i Građevnoj dozvoli dozvoljena je izgradnja prizemnog objekta (visokoprizemnica). Prema izvedenom stanju radi se o objektu katnosti (p + 1). NGP prema Glavnom projektu: 71,95 m2 (netto građevna površina) BRP prema Glavnom proejktu: 87,91 m2 (brutto razvijena površina) NGP izvedeno 143,56 m2 (netto građevna površina) BRP izvedeno 176,58 m2 (brutto razvijena površina). Tlocrti i presjek kuće u skladu sa Građevnom dozvolom. Plaćen je komunalni doprinos prema gl. projektu ukupnog obujma 405,51 m3 i to: (prizemlje 10,5x8 m (232,68m3) i tavan 10,5x8x0,58 (172,83m3) s popustom od 25% na iznos od 4.786,42 kn. Predmetna građevina nalazi se u sedmoj zoni. Prema izvedenom stanju kat iznosi 67,58 m2. Sve navedeni podaci iskazani su u procjeni vrijednosti nekretnine koje je izradila firma ZANE jer je nekretnina po hipotekom. Napominjem da nisam u posjedu niti jednog primjerka glavnog projekta. Molim informaciju koji su moji daljnji postupci. Sa sve informacije i potrebne podatke stojim na raspolaganju. Zahvaljujem, s poštovanjem. Zagreb, Sesvete, Đurđekovec

 • Projektna dokumentacija za podizanje potkrovlja

  Radi se o kući koja ima potvrdu da je izgrađena prije 15 veljače 1968 godine. U gruntovnici je upisana kao kuća tlocrtne površine 86 m2. Sastoji se od polu suterenske etaže, kata i potkrovlja koji je u naravi tavan ali sam ja izgradio stepenište unutar kuće kojim imam normalan pristup do tog tavana. Trenutna visina nadozide na tavanu je 60 cm. Ono što mene zanima jest, dali je moguće podići nadozid za još 60 cm što bih ukupno iznosilo 120 cm te izgraditi krovne kućice po zakonu o jednostavnim građevinama, tj izraditi glavni projekt ali bez građevinske dozvole.
  Građevinska dozvola mi nije opcija pošto imam garažu koja nije legalizirana a da bih išao na izradu građevinske morao bih je legalizirati pa tek onda ići na građevinsku dozvolu. Na žalost krov mi već lagano prokišnjava i nemam vremena čekati na dozvolu već bi uskoro išao na rekonstrukciju krovišta te evenualno podizanje nadozida i krovnih kućica ako je to moguće izvest kroz glavni projekt.
  U slučaju da može zanima me koliko košta izrada projekta? Zagreb

kontakt registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 18.0317 - 1 / 34