dekoracija zidova

Dekoracije pomoću drva iz prirode

Donosimo vam nekoliko kreativnih načina na koje možete iskoristiti drvo iz prirode i učiniti vaš dom ljepšim.

stalak panj

Stolići od balvana

Iskoristite balvane kao male stoliće odnosno kao prostor na koji možete staviti tegle cvijeća, vaze i ostale dekorativne predmete. Također ih možete koristiti kao prostor za sjedenje.

 

Sve što je potrebno učiniti je: naći prigodan balvan, očistiti ga od kore koja bi se mogla odlomiti i napraviti nered, te s brusnim papirom prijeći nekoliko puta preko gornje i donje strane kako biste ujednačili prijelaze.

 

Sljedeći korak nije nužan, ali će omogućiti lakše premještanje. Dodajte kotačiće s donje strane, najbolje četiri. I to je sve dobili se male pokretne stoliće na koje možete stavljati različite dekorativne predmete.

stalak za svijeću

Stalak za svijeću

Potrebne su vam male niske klade (najpogodnije je 20 cm visine i 7 cm širine) i naravno svijeća. Poželjno je da je drvo neko koje ima lijepu boju kore kao breza. Uzmite drvo koje ste odabrali i izbušite rupu u kladi koja je dimenzije svijeće koju želite staviti unutra. Brusnim papirom uredite rubove i plohe po izboru. Umetnite svijeću i dobili ste novi dekorativni predmet.

puteljak

Vrtni puteljak

Uzmite balvan i razrežite ga na nekoliko manjih komada okruglog oblika debljine do 20 cm. Postavite ih u dvorište na razdaljinu od 70 cm i tako napravite mali puteljak, odnosno drvene ploče po kojima ćete hodati. Za gotovo ništa novaca možete napraviti zabavan puteljak umjesto skupog egzotičnog kamenja. Sve što je potrebno je malo vremena, kreativnosti i dobre volje.

Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (1 glas(a)/ova)

Trebate adaptaciju prostora? Kliknite ovdje i zatražite ponudu!


Trebate ponudu za adaptaciju?

Nekoliko zadnjih upita:

 • Uređenje interijera, krečenje i ličenje

  Trebam majstora za uređenje interijera, krečenje i ličenje zidova u sobama. - Pag

 • Uređenje sale za vjenčanja

  Objekt izrađen na grubo, od betonsko-armiranih elemenata, dužine 60,75m, širine 16,75m. Sala u donjem dijelu je 36/16,75, visine 5m. Drugi dio je katni sa manjom salom u gornjem dijelu, a donji dio predviđa: kuhinju, hladnjače, wc-6 m, wc-6 z, pis.-6, bar, ulazni prostor, uzlazno stepenište koje je izgrađeno. Potrebno je objekt opremiti za nj. funkcioniranje. Dakle potr. armirana betonska ploa, na već postavljenu nabijenu kamenom površinu 15-20cm, spušteni strop za veliku salu, dekoracija zidova, postavljanje pločica na cijeli objekt, izrada pregradnih zidova, uz spušteni strop dijela ispod kata i dijela na katu. Donji dio je visine oko 4,5 m. Krov je koso izveden sa slivom na dvije strane 20%. Vanjski dio se odnosi na 106 parkinga koji su samo grubo nasuti. Zanima me troskovnik na grubo, a mogući radovi uslijedit će mojim dolaskom iz inozemstva u ljetnom periodu, 5 ili 6 mj. Moguće je pogledati objekt. - Vinkovci

 • Adaptacija stare hrastove kuće

  Adaptacija stare hrastove kuće dimenzija 14 m x 5 m. Uređenje interijera, podova, zidova, te elektro instalacije. - Zagreb, Zagreb, Centar
Pročitajte više...

 • 5 tema za keramičke pločice u kuhinji

  5 tema za keramičke pločice u kuhinji

  Iznenadili biste se koliko pločice u vašoj kuhinji mogu poboljšati i stvoriti poseban potpis stilu kuhinje. Šarene, neutralne, rustikalne ili da čak oponašaju drvo? Sve varijante imaju svoj način transformacije i promjene prostora. Dakle, ako tražite način da učinite "makeover" za svoju kuhinju, možda Vas ovaj članak inspirira u tome.

  26.05.2018.

 • Inspiracije za uređenje dnevnog boravka

  Inspiracije za uređenje dnevnog boravka

  Moderan dnevni boravak obično ima interijer s neutralnim bojama. Za postizanje oku ugodnog prostora poslužite se detaljima sa šarenim dodacima. Ne pretjerujte s izborom boja i zadržite se na najviše dvije boje koje će se ponavljati. U ovom kratkom članku donosimo nekoliko primjera za inspiraciju.

  24.05.2018.

 • Popravci i radovi koje trebate prepustiti majstoru

  Popravci i radovi koje trebate prepustiti majstoru

  Bez obzira na to što volite "uradi sam" projekte, postoje razne vrste popravaka za koje je bolje da zovete majstora a njih ćete naravno naći na našim stranicama. Uradi sam rješenje nije uvijek najjeftinije, jer razni nestručni popravci mogu napraviti veliku štetu. U ovom kratkom članku pokušati ćemo dati odgovore zašto ipak trebate angažirati majstora.

  22.05.2018.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 18.0331 - 19 / 26