Cijenjeni posjetitelji!

Stranice PraviMajstor® su najveća hrvatska burza potražnje za sve vrste projektnih dokumentacija.

Jednostavno i potpuno besplatno, bez dodatne gnjavaže, odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijedit odgovarajućim arhitektima, projektantima, geodetima, nadzornim inženjerima, certifikatorima, uredima za legalizaciju ili ostalima koji se bave s onim što trebate.

Surađujemo samo s kvalitetnim i provjerenim projektnim uredima, arhitektima i inženjerima.

Promjeni kategoriju

Projekti i dokumentacija

projektna dokumentacija za građenje ili adaptacije, troškovnici, legalizacija, energetski certifikati (ako niste sigurni da li Vaš upit pripada u ovu kategoriju, slobodno upišite što trebate, mi ćemo obaviti ostalo).


Opis radova ili usluge:


Lokacija radova:

Vaše ime:

Telefon:

Email:Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam naši majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu.
Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl.
Iz sigurnosnih razloga takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim majstorima, izvođačima ili dobavljačima usluga.


Također, ako iz nekog razloga svoj opis ne možete poslati preko ovog obrasca gore, niste sigurni ili ne znate kako ispuniti neko polje, i u tom slučaju pošaljite ga na našu email adresu.


kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Ocijenite ovo:

prosjek 5.0 (19 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita

Projekti i dokumentacija

 • Arhitekt za adaptaciju

  Trebam arhitekta / projektanta za adaptaciju stana u kući, cca 100 m2. Zagreb

 • Izlazak arhitekta radi procjene zemljišta za gradnju

  Trebam uslugu arhitekta za izlazak na parcelu koju stranka želi kupiti te procjenu o mogućnosti gradnje montažne kuće.
  Stranka je u procesu kupnje 2 parcele odnosno zemljišta. Stranka ima u planu kasnije na tom zemljištu postaviti montažnu kuću okruženu velikim vrtom.
  Prije konačne kupoprodaje stranci bi bio potreban arhitekt koji bi mogao doći na navedeno zemljište i dati procjenu mogućnosti gradnje odnosno dati mu informaciju da li je uopće moguće graditi išta od onog što je on zamislio odnosno da li je moguće udovoljiti njegovim idejama i zahtjevima.
  Sukladno navedenom, molim Vas preporuku arhitekata koji bi bili u mogućnosti izvršiti navedenu procjenu. Zagreb

 • Usluge arhitekta

  Potrebne su mi usluge arhitekta, radimo kuću od 200 kvadrata. Parcela je 530 kvadrata, na postojećem mjestu je stara kuća koja ima sve priključke: vodu, struju, plin, vodovod... staru kuću rušimo.
  Za sve ostale informacije potrebne za izradu ponude stojimo na raspolaganju. Zagreb

 • Ovlašteni arhitekt

  Trebam ponudu ovlaštenog arhitekta za kuću od 65m2. Molim da mi kažete cijenu. Zagreb

 • Izmjera i izrada arhitektonskog i geodetskog elaborata

  Molim Vas informaciju o cijeni izmjere i izrade arhitektonskog i geodetskog elaborata za rekonstruirani dio postojeće zgrade. Riječ je o kući cca 250 m2 -etažirano na 3 stana + garaža. Zagreb

 • Geodetski snimak, arhitektonski snimak, upis u katastar

  Trebam geodetski snimak, arhitektonski snimak, upis u katastar. Zagreb

 • Arhitektonski snimak

  Trebam arhitektonski snimak 300 m2 bruto površine kuće. Od toga 70 m2 (nadogradnja) nelegalno, a ostatak od 230 legalno. Koja je cijena arhitektonskog snimka? Izgrađenost parcele 180 m2 naprema 160 neizgrađen dio. Zagreb

 • Legalizacija obiteljske kuće

  Trebam ponudu za legalizaciju obiteljske kuće koja posjeduje građevnu dozvolu s tim da se radi o odstupanjima. Prema Glavnom projektu i Građevnoj dozvoli dozvoljena je izgradnja prizemnog objekta (visokoprizemnica). Prema izvedenom stanju radi se o objektu katnosti (p + 1). NGP prema Glavnom projektu: 71,95 m2 (netto građevna površina) BRP prema Glavnom proejktu: 87,91 m2 (brutto razvijena površina) NGP izvedeno 143,56 m2 (netto građevna površina) BRP izvedeno 176,58 m2 (brutto razvijena površina). Tlocrti i presjek kuće u skladu sa Građevnom dozvolom. Plaćen je komunalni doprinos prema gl. projektu ukupnog obujma 405,51 m3 i to: (prizemlje 10,5x8 m (232,68m3) i tavan 10,5x8x0,58 (172,83m3) s popustom od 25% na iznos od 4.786,42 kn. Predmetna građevina nalazi se u sedmoj zoni. Prema izvedenom stanju kat iznosi 67,58 m2. Sve navedeni podaci iskazani su u procjeni vrijednosti nekretnine koje je izradila firma ZANE jer je nekretnina po hipotekom. Napominjem da nisam u posjedu niti jednog primjerka glavnog projekta. Molim informaciju koji su moji daljnji postupci. Sa sve informacije i potrebne podatke stojim na raspolaganju. Zahvaljujem, s poštovanjem. Zagreb, Sesvete, Đurđekovec

 • Projektna dokumentacija za podizanje potkrovlja

  Radi se o kući koja ima potvrdu da je izgrađena prije 15 veljače 1968 godine. U gruntovnici je upisana kao kuća tlocrtne površine 86 m2. Sastoji se od polu suterenske etaže, kata i potkrovlja koji je u naravi tavan ali sam ja izgradio stepenište unutar kuće kojim imam normalan pristup do tog tavana. Trenutna visina nadozide na tavanu je 60 cm. Ono što mene zanima jest, dali je moguće podići nadozid za još 60 cm što bih ukupno iznosilo 120 cm te izgraditi krovne kućice po zakonu o jednostavnim građevinama, tj izraditi glavni projekt ali bez građevinske dozvole.
  Građevinska dozvola mi nije opcija pošto imam garažu koja nije legalizirana a da bih išao na izradu građevinske morao bih je legalizirati pa tek onda ići na građevinsku dozvolu. Na žalost krov mi već lagano prokišnjava i nemam vremena čekati na dozvolu već bi uskoro išao na rekonstrukciju krovišta te evenualno podizanje nadozida i krovnih kućica ako je to moguće izvest kroz glavni projekt.
  U slučaju da može zanima me koliko košta izrada projekta? Zagreb

 • Idejno riješenje za preuređenje stepenica

  Trebam savjet kako postojeće stepenice koje su zatvorene zidom preurediti tako da zauzimaju manje prostora? Krapina

 • Projektna dokumentacija toplinske zaštite

  Trebam projekt racionalne upotrebe energije i toplinske zaštite građevine. Potreban mi je:
  - Elaborat alternativnih sustava opskrbe energijom
  - Projekt mehaničke stabilnosti i otpornosti konstrukcije
  - Projekt elektroinstalacija
  - Projekt strojarskih instalacija vodoopskrbe i odvodnje
  - Projekt strojarskih instalacija grijanja, hlađenja i ventilacije
  - Projekt plinskih instalacija
  Kuća iznosi 100 m2 nema posebnih uvjeta. Zanima me cijena po m2 ili po elaboratu. Zagreb

 • Izrada troškovnika za dovršenje objekta

  U planu je dovršenja objekta, trebam ovlaštene osobe za izraditi troškovnik itd. Grebaštica

 • Procjena vrijednosti nekretnine

  Trebam procijenitelja vrijednosti nekretnina za četiri nekretnine. Kaštela

 • Prenamjena poljoprivrednog zemljišta u stambeno

  Trebam dokumentaciju za prenamjenu poljoprivrednog prostora u stambeni. Zgrada je postupkom legalizacije legalizirana. Zgrada se nalazi u građevinskoj zoni. Gabariti zgrade se ne bi mijenjali. Da li je moguće ponovnim postupkom legalizacije prenamijeniti u stambeni? Na zgradi je potrebno promijeniti stolariju i položaje prozora, napraviti fasadu i adaptirati krovište. Molim razradu mogućnosti, kao i cijenu potrebnih projekata. Zagreb

kontakt registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 18.0317 - 7 / 26