Cijenjeni posjetitelji!

Stranice PraviMajstor® su najveća hrvatska burza izvođača radova adatpacija.

Jednostavno i potpuno besplatno, bez dodatne gnjavaže, odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijedit odgovarajućim firmama i obrtima koji se bave adaptacijama objekata, stanova, poslovnih prostora i sličnim radovima.

Surađujemo samo s kvalitetnim i provjerenim izvođačima.

Promjeni kategoriju

Adaptacije

adaptacije kuća, adaptacije objekata, adaptacije stanova, poslovnih prostora, adaptacije kupaonica, uređenje prostora, unutarnji radovi (ako niste sigurni da li Vaš upit pripada u ovu kategoriju, slobodno upišite što trebate, mi ćemo obaviti ostalo).


Opis radova ili usluge:


Lokacija radova:

Vaše ime:

Telefon:

Email:


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.
Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam naši majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu.
Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl.
Iz sigurnosnih razloga takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim majstorima, izvođačima ili dobavljačima usluga.


Također, ako iz nekog razloga svoj opis ne možete poslati preko ovog obrasca gore, niste sigurni ili ne znate kako ispuniti neko polje, i u tom slučaju pošaljite ga na našu email adresu.


kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Ocijenite ovo:

prosjek 4.95 (65 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita

Adaptacije i radovi u interijeru

 • Adaptacija stana, garsonijere

  Trebam ponudu za adaptaciju stana - garsonijere. Ivanec

 • Adaptacija stare kupaonice

  U procesu smo adaptacije stare kupaonice / wc-a u novu. Veličina je 2 x 2 i željeli bismo ponudu izvođača (naravno, može i sastanak) po sistemu ključ u bravu.
  Dakle, od grubih radova (iznos šute i trganje starih pločica, zamjena instalacija, postavljanje struje i odvodnih cijevi), pa sve do završnih radova i postavljanje pločica. Bitno nam je da postoji ugovor s GSKG-om, jer bi izvjesni financijski dio bio pokriven iz obvezne pričuve. Toliko za sada, a za sve dodatne informacije, dosupni smo na mailu ili mobu. Zagreb

 • Adaptacija stana

  Adaptacija stana od 146 m2 na drugom katu bez lifta. Zagreb

 • Adaptacija kupaonice

  Potrebna adaptacija kupaonice: skidanje postojećih sanitarija i keramike, odvoz, zamjena vodovodnih instalacija, postavljanje nove keramike i sanitarija, kupaonskih ormarića i ogledala. Površina poda kupaonice: 5 m2. Zagreb

 • Potpuna adaptacija kuhinje

  Molim ponudu za potpunu adaptaciju kuhinje 4 m2, rušenje dijela zida cca 0,8 m radi proširenja na ostavu, skidanje starih pločica i ljepljenje novih, promjena cijevi, struja, izrada pregradnog zida dužine 3 m, visina 2,6 sa vratima, gletanje i bojanje zidova, odvoz šute... hvala. Zagreb

 • Adaptacija terase

  Trebam hitno procjenu i ponudu za adaptaciju terase od 40 kvadrata. Potrebna termoizolacija, hidroizolacija, odvod vode s kanalicama i sifonom te sve do pločica.
  Pola terase je pod zimskim vrtom, trenutno je s nje skinuto sve do deke i ljepenke. Zagreb

 • Adaptacija i fasada kuće

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju donjeg dijela kuće. Također potrebna mi je i ponuda za hidroizolacijsku fasadu za taj donji dio kuće. U privitku se nalaze skice postojećeg i eventualnog budućeg stanja. Označenu wc školjku bi prebacila kako sam označila, na jedno ili na drugo označeno mjesto. Na mjestima koja sam također označila i koja predstavljaju ulaz u wc i ulaz u kuhinju zajedno sa blagavaonom i boravkom, nalazi se nosivi zid koji se mora probiti da bi se napravio prolaz. Također s lijeve strane gdje piše "hidrof" nalazi se hidrofor koji treba ograditi. Lijep pozdrav i hvala na odgovorima. Zagreb

 • Kompletna adaptacija kupaonica

  Trebam komplet adaptaciju dviju kupaona. Novi Zagreb

 • Kompletna adaptacija stana

  Stan se nalazi na trećem katu, u stambenoj zgradi od tri kata bez lifta. Zgrada je izgrađena 1998. godine. Naime, stan je orijentiran samo na jednu stranu (južnu), tako da mi problem predstavlja nedostatak prozora i dnevne svjetlosti (najviše u hodniku, kupaoni i kuhinji). Dnevni boravak sa kuhinjom je zadovoljavajuć, no spavaća soba se nalazi sa lođom u produžetku, koja je poslije nekoliko godina zatvorena PVC staklenim stijenama.
  1. pitanje: da li se smije izbiti još još jedan prozor na zidu spavaće sobe koji je po nacrtu vanjski zid zgrade (budući da je staklena stijena koja zatvara lođu napravljena naknadno)?
  2. pitanje: da li se smiju rušiti zidovi unutar stana (pretpostavljam da smiju jer su gipsani i ne sadrže nikakve instalacije)? Time bi željela povećati spavaću sobu i smanjiti hodnik.
  3. pitanje: Budući da je kuhinja daleko od prozora, a pritom je i zatvorena pregradnim zidom (koji je također u međuvremenu na pola srušen (sad izgleda kao prozor sa šank klupčicom), svakako bi i sa njom željela napraviti nešto, no na tom zidu postoje instalacije struje, plina i radijator koji ne bih željela uklanjati (no uz konačno bolje riješenje premještaj radijatora dolazi u obzir). Ostatak kuhinje (instalacije, pločice i namještaj) je također potrebno preurediti.
  4. pitanje: problem mi predstavlja i staklena stijena na lođi spavaće sobe, jer je zbog vrućine i sparine ljeti boravak u njoj praktički nemoguć. Zanima me neko bolje i kvalitetnije rješenje zatvaranja lođe te ugradnja klima uređaja i to na način da jedna jedinica hladi na dva mjesta (jedna lođu, a druga boravak i kuhinju.
  Kupaonu je potrebno cijelu preurediti, no zidovi bi ostali kao i do sada.
  Ostatak radova jesu zamjena svih instalacija, dotrajalih prozora, brušenje parketa, postavljanje blindiranih ulaznih vrata i sl., a kao finish zainteresirana sam i za uređenje interijera namještajem po mjeri.
  Zanimaju me cijena i trajanje cjelokupne adaptacije. Dugo Selo

 • Adaptacija kupaonice

  Potrebna nam je ponuda za adaptaciju kupaonice, a ista uključuje slijedeće:
  1) Demontaža postojećih sanitarija (lavabo, wc školjka, vodokotlić i kada)
  2) Demontaža postojećeg radijatora i bojlera (za potrebe izvođenja radova)
  3) Demontaža kupaonskih vrata
  4) Skidanje podnih (2 m2) i zidnih (16 m2) pločica
  5) Odvoz šute
  Potrebni radovi:
  1) Ugradnja siporeksa iznad kupaonskih vrata umjesto postojećeg okvira sa staklom te ugradnja novih kupaonskih vrata širine cca 80 cm
  2) Vodoinstalaterski radovi (nove instalacije na postojećim mjestima, osim pomicanja za cca 30-tak cm instalacije za miješalicu iznad kade i ventila za bojler koje je potrebno uskladiti sa postojećim bojlerom te ugradnjom centralnog ventila)
  3) Električarski radovi koji uključuju postavu dodatne jedne utičnice
  4) Ugradanja podžbuknog vodokotlića
  5) Zamjena plinske cijevi do postojećeg plinskog bojlera u dužini cca 3 m
  6) Postavljanje zidnih (17 m2) i podnih 2 m2) pločica
  7) Uređenje stropa – potrebno ravnanje i bojanje (postojeći je iz 70-tih sa „sigama“) i postavljanje plafonjere
  8) Postavljanje novog radijatora. Ugradnja sanitarija (monoblok ormarić sa lavaboom zidni 60 cm, zidna wc školjka i kada dimenzija *70 cm) i ogledala
  Radove je potrebno obaviti u razdoblju od 18. do 24. lipnja ove godine. Sanitarije, radijator, vrata te pločice nabavljamo sami, a ako je potrebno i ostali materijal u dogovoru sa izvođačem. Molimo ponudu za navedeno. Hvala. Zagreb

 • Djelomična adaptacija stana

  Trebam djelomičnu adaptaciju manjeg 2 - sobnog stana. Rok početka radova - odmah. Također molim grubi proračun, tj. ukupnu sumu, ca. (+/- 1.500 kn - 2.000 -kn).
  Površina stana 36 m2, dvosobni, planirani radovi:
  Kupaonica: vodoinstalacije, elektroinstalacije, centralno grijanje, podne obloge, soboslikarski radovi, podne obloge Početka projekta - odmah
  1. kupaonica
  1.1. nova WC - školjka, treba izvaditi postojeću kadu i napraviti "walk in"-tuš bez kabine, sa zidanim pragom dimenzija 134 x 10 x 20 cm (d x š x v) ili plitku tuš kadu (120 x 75 cm) bez kabine (molim savjet)
  1.3. izmijeniti zidne i podne pločice u kupaoni (površina kupaone = 3,42 m2)
  2. vodoinstalacije:
  2.1. u kuhinji - provesti dovod i odvod vode za perilicu za rublje uz mogućnost montaze i perilice za sudje i montoranje ventila na slavinu odnosno sifon sudopera
  2.2. u kupaoni - montiranje ventila za dovod i odvod vode za perilicu za rublje
  2.3. izmijeniti slavinu s tušem iznad kade, kao i iznad umivaonika
  2.4. montirati zidni držac za ručnike + zidno sušilo za rublje (npr. Artweger zidno sušilo za rublje Zip 4.2 bijelo)
  3. elektroinstalacije:
  3.1. izmjena nadžbuknih utičnica i prekidača za svjetlo sa novim dvostrukim utičnicama odnosno s utičnicama -prekidačima u jednom + montaža i ožičenje automatskih osigurača unutar razdjelnika u stanu
  3.2. montirati novi štednjak na struju
  4. centralno grijanje (grijanje na toplanu):
  4.1. spajanje na cijev centralnog grijanja jedan radijatora, ca. 60 - 80 cm i montaža (prije postojao, sada skinut) te bojenje 3 radijatora (bez skidanja) i svih cijevi
  5. Podne obloge
  5.1. brušenje i lakiranje parketa (mat lak), postavlajnje novih lajsni za parkete (2 sobe: 7,57 m2 + 13,14 m2)
  6.3. staklena vrata s metalnim rubom – metalne rubove prebojati;
  6.4. skinuti vrata i ramu ugradbenog ormara u kuhinji 6.5. zatvoriti prostor između zida i ormara daskom (ca.0,20 m x 2,50 m), zatvoriti prostor između ormara i poda daskom (ca.0,15 m x 1,50 m),
  Soboslikarski radovi:
  7.1. kompletno bojanje i gletanje kupaone i 1 sobe,
  7.2. djelomično bojanje i gletanje 1 sobe (3 zida), kuhinje (1 zid) i predsoblja (3 zida) + stropovi
  7.3.1. probijanje rupe promjera ca. 10 cm u pregradnom zidu (ugradbeni ormar)
  7.3.2. ili rusenje tog pregradnog zida (ugradbenog ormara) (molim kao posebnu stavku).
  Molim ponudu (vaš materijal, sanitarije, kupaonski namjestaj, radijator), kao i rokove radova. Očekujem materijal standardne kvalitete i prosjećne cijene, ne nešto luksuzno, slavine nešto kvalitetnije (370 kn - 500 kn) - Je li u cijeni već ukljucen PDV? Zagreb

 • Adaptacija stana razni radovi

  Adaptacija stana, potrebni su razni radovi:
  - žbukanje zida i dimnjaka u kuhinji grubom i finom žbukom - 7,50 m2
  - ugradnja rozete fi 110 mm s poklopcem za spajanje kuhinjske nape - kom 1,00
  - zazidavanje otvora cca 20 x 20 cm - kom 1,00
  2. Izrada cementne glazure deb. cca 3 cm. - 1,00 m2
  3. Postava novih keramičkih pločica na pod i zid kuhinje na ljepilo, fugirati masom za fugiranje. Napomena: pločice daje investitor. - zid - 3,50 m2 - pod kuhinja - 1,00 m2 - pod hodnik -3,20 m2 - sokla u hodniku - 5,50 m2
  4. Skidanje postojećeg parketa u hodniku i odvoz istog na deponiju - 3,20 m2
  - dorada glazure u hodniku da se postigne visina deb. 1 cm - 3,20 m2
  5. Brušenje postojećih zidova, manji popravci kitanjem i dvostruki namaz jupolom u bijeloj boji. Stropovi samo dvostruki namaz jupolom u bijeloj boji. - zidovi - 155,00 m2 - stropovi - 60,00 m2
  6. Brušenje postojećeg klasičnog parketa, mjestimično kitanje fuga i trostruko lakiranje polumat lakom za parkete - 57,00 m2
  7. Dobava i postava novih kutni lajsni prije lakiranja parketa - 45,00 m2 Zagreb

 • Adaptacija stana

  Adaptacija stana: rušenje jednog zida od dva metra, vađenje parketa, nove električne instalacije, soboslikarski radovi, gletanje, ličenje, postavljanje novog parketa, ugradnja unutarnje stolarije (troja vrata, od toga jedna klizna), knauf, otprilike u kratkim crtama bi to bilo za izvesti. Molim ponude provjerenih i kvalitetnih majstora. Zagreb

 • Adaptacija kupaonice i kuhinje

  Trebam ponudu za adaptaciju kupaonice 4,75 m2 (skica u prilogu) i kuhinje 5,40 m2 (pod) te izmjenu vrata s dovratkom (3 kom.). Hvala. Zagreb

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 18.0331 - 1 / 20