Cijenjeni posjetitelji!

Ako trebate ponude za gradnju kuće, gradnju zgrada, objekata ili bilo kakve druge građevinske radove, na pravom ste mjestu!
Osim grubih radova kao što je zidanje i betoniranje ovdje možete zatražiti ponudu i za ostale faze gradnje kao što je razvod instalacija, žbukanje, izrada hidroizolacije, izradu glazure, izradu fasade, krovopokrivačke radove ili bilo kakve druge radove u objektu ili izvan njega.

Ako sad ispunite ovaj obrazac, danas i sljedećih nekoliko dana Vaš upit vidjeti će nekoliko stotina registriranih poslovnih subjekata i biti ćete iznenađeni velikim brojem kvalitetnih i povoljnih ponuda.

Promjeni kategoriju

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde (ako niste sigurni da li Vaš upit pripada u ovu kategoriju, slobodno upišite što trebate, mi ćemo ga svrstati u pravu kategoriju).


Opis radova ili usluge:


Lokacija radova:

Vaše ime:

Telefon:

Email:Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam naši majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu.
Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl.
Iz sigurnosnih razloga takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim majstorima, izvođačima ili dobavljačima usluga.


Također, ako iz nekog razloga svoj opis ne možete poslati preko ovog obrasca gore, niste sigurni ili ne znate kako ispuniti neko polje, i u tom slučaju pošaljite ga na našu email adresu.


kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Ocijenite ovo:

prosjek 4.98 (228 glas(a)/ova)

 


Zadnje objavljeno

Gradnja, grubi radovi

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće,12 × 10 prizemnica, detalji u prilogu. Molim ponude za grube građevinske radove od temelja do krova sa cijenom ruku i vašim materijalom. Preseka

 • Rezanje otvora za stepenice

  Trebam ponudu za rezanje otvora za stepenice u deki cca 200 cm x 300 cm oko 25 cm debljine deka sa ulošcima, u naseljenoj kući imam trofaznu struju. Zagreb

 • Rušenje drvene kuće

  Trebam rušenje drvene kuće dimenzija 16 x 13. Kloštar Ivanić

 • Izrada krovne kućice

  Trebam izradu krovne kučice. Zagreb

 • Preuređenje kuće

  Trebam renovaciju drvene stolarije, struganje parketa i drvenog stubišta, soboslikarske i molerske radove, prezidavanje pregradnih zidova i unutarnje uređenje cijele kuće, vanjsko čišćenje kamena i uređenje pristupa kući sa fasadom. Crikvenica

 • Izgradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće od 80 kvadrata sa tim da su temelji napravljeni. Radi se o kući koja bi trebala imati kat i potkrovlje. Karlovac

 • Gradnja terase

  Gradnja i zidanje terase te pokrivanje terase 2.5 sa 5 m. Sremčica

 • Adaptacija poslovnog prostora

  Trebam manje adaptacijske radovi u poslovnom prostoru: knauf, keramika, malerski radovi, stiropor fasade. Zagreb

 • Izgradnja vikendice

  Trebam ponudu za izgradnju vikendice na malom brdu, dimenzija 4 × 6.
  Plan izgleda:
  Pošto se pravi na malom brdašcu, planirano je da postoji mali podrum za ostavu, vikendica 4 × 6, ali sa potkrovljem (koje će služiti kao galerija sa krevetom). Ispred vikendice terasa sa pecalom, nismo se dogovorili još o veličini terase.
  Molim ponudu na mail ili ako vas zanimaju još kakve informacije radi lakšeg sastavljanja ponude, molim da mi se obratite na mail. Velika

 • Izgradnja stambeno-poslovnog objekta

  Tražim investitora za izgradnju stambeno-poslovnog objekta. U prilogu je izvod iz GUP-a. Zaprešić

 • Gradnja obiteljske kuće

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće cca 12 x 8 m, djelimičan podrum, prizemlje i ravni krov. Zanima me izgradnja sa iskopima (široki, temelja, septička jama) pa sve do završetka kuće, roh bau.
  Molim ponude za ruke i materijalom izvođača. Početak radova u početku 2017 (siječanj, veljača). Varaždin

 • Preuređenje stana

  Molim ponude za preuređenje 70 kvadrata stana. Treba sanirati i izgraditi 2 dimnjaka, postaviti laminat i pločice, te granit na unutarnje stepenište, malanje zidova i stolariju urediti. Izvana treba promjeniti pločice na balkonu te postaviti novu ogradu i nadstrešnicu. Molim da se jave oni koji mogu sve ove radove kvalitetno odraditi. Sesvete

 • Sanacija krovišta i adaptacija

  Trebam ponudu za sanaciju oštećenog krovišta i štete nastale prokišnjavanjem. Skidanje oštećenog crijepa sa krovne površine, nabava i pokrivanje krovne površine novim krovnim crijepom uz preslagivanje okolnog / pomjernog crijepa - količina 10.
  Prepokrivanje krovišta postojećim crijepom količina: 15 m2
  Rušenje oštećenih krovnih sljemenjaka, čišćenje podloge i polaganje novih sljemenjaka u cementni mort komada: 4
  Zaštita podova i namještaja PVC folijom količina: 50 m2
  Struganje stare boje do zdrave podloge, kitanje i gletanje ostrugane površine emulzionim kitom količina: 10 m2
  Izoliranje vodenih mrljana zidovima i stropovima dvokratnim nanošenjem alkidne boje količina: 10 m2
  Dvokratno bojanje stropnih i zidnih površina disperzivnom bojom uz prethodno brušenje i čišćenje podloge količina: 100 m2
  Nabava materijala i izdrada novog krila prozorskih grilja od smrekove građe s novim okovom uključivo grundiranje i bojanje bojom u dva naliča (grilje dimenzije 60 x 120 cm)
  Čišćenje gradilišta i odvoz šute na deponij Zadarska županija

 • Rekonstrukcija manjeg objekta

  Trebam rekonstrukciju manjeg objekta cca 5 x 4 m. Potrebno je rušenje dva zida i krova. Potom zidanje dva zida ciglanim opekama 20 cm, a ostala dva zida nadozidat, izlit mrtvu ploču ižbukat zidove i uradit fasadu, podići krov na jednu vodu sa svom potrebnom izolacijom. Objekat se nalazi uz glavnu cestu, jako pristupačno. Po mogućnosti navesti cijenu betona po kubiku, drvene građe i zidanje po metru kvadratnom sa i bez materijala. Trpanj

pravimajstor® • sva prava pridržana

Vi ste majstor ili izvođač radova? - Kliknite ovdje za dodatne informacije.

CMS 16.1024

pravimajstor® je zaštićeni žig.
Zabranjena je uporaba istih ili sličnih naziva usluga i Internet domena.