Cijenjeni posjetitelji!

Ako trebate ponude za gradnju kuće, gradnju zgrada, objekata ili bilo kakve druge građevinske radove, na pravom ste mjestu!
Osim grubih radova kao što je zidanje i betoniranje ovdje možete zatražiti ponudu i za ostale faze gradnje kao što je razvod instalacija, žbukanje, izrada hidroizolacije, izradu glazure, izradu fasade, krovopokrivačke radove ili bilo kakve druge radove u objektu ili izvan njega.


Ako sad ispunite ovaj obrazac, danas i sljedećih nekoliko dana Vaš upit vidjeti će nekoliko stotina
registriranih poslovnih subjekata
i biti ćete iznenađeni velikim brojem kvalitetnih i povoljnih ponuda.


Grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Promjeni kategoriju


Opis radova
ili usluge:

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Lokacija:
(Upišite svoju lokaciju, da Vam se mogu obratiti majstori u vašoj blizini.)
Vaše ime:
Telefon:
Email:

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam naši majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu.
Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl.
Iz sigurnosnih razloga takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim majstorima, izvođačima ili dobavljačima usluga.


Također, ako iz nekog razloga svoj opis ne možete poslati preko ovog obrasca gore, niste sigurni ili ne znate kako ispuniti neko polje, i u tom slučaju pošaljite ga na našu email adresu.


kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom


 

 

Zadnje objavljeno

Grubi radovi

 • Zamjena salonit ploča

  Trebam ponudu za zamjenu dotrajalog krova od salonit ploča na zatvorenom balkonu. Površina krova je cca 5m2, 16. kat (zadnji). Metalna konstrukcija i prozori ne bi se mijenjali - samo krov. Zagreb

 • Strojno žbukanje

  Molim ponudu za unutarnje strojno žbukanje zidova 60 m2. Napomena: stara žbuka je skinuta. Goranec

 • Izgradnja bazena i male kuće

  Trebam ponudu za izgradnju bazena i male kuće (jednokatne) sa dvije spavaće sobe cca. 80 m2. Štokovci

 • Popravak krova

  Popravak krova koji je procurio negdje oko krovnog prozora. Dubrovnik

 • Sanacija balkona

  U prizemlju kuće, imam dva balkona ukupne dužine cca 11 m, a širine 1,20m. Kuća je rađena prije nekih 15-ak godina i balkoni su popločani pločicama. Predpostavljam da je ispod estrih i izolacija.
  U jednom dijelu balkona mi se pojavio problem u spavaćoj sobi. Naime, vlaga mi probija i ljušti mi boju na predjelu gdje se nalazi balkon. Na kuću je stavljeba stiropor fasada, pa mi je ovo ostao jedini osjetljiv dio.
  Molim Vas okvirnu ponudu za sanaciju ovog problema, po stavkama i materijalima, uključujući i postavljanje pločica.
  Trebam ponudu za rad i materijal. Velika Mlaka

 • Izgradnja kuće

  Trebam ponudu (troškovnik) za izgradnju kuće od iskopa do krova (uključujući dimnjake, krov i limariju - dakle nekakav roh bau).
  Trenutno raspolažem nacrtima iz idejnog rješenja, pa ako to može pomoći pri izradi što detaljnije ponude, šaljem ih u prilogu.
  Molim Vas ponudu sa ciglom za nosive zidove Porotherm 25 profi i Poroterm 25 S te Euroterm 25 UT i Euroterm 25 UT/M. Ili ako predlažete što drugo, slobodno napišite što jer ću razmisliti i o tome.
  Također molim Vas dvije opcije:
  1. Vaš materijal i ruke (odvojiti cijene za materijal i cijene za ruke)
  2. Vaše samo ruke, a materijal ja pribavljam. Domaslovec

 • Rušenje nosivog zida

  Trebao bih ponudu za rušenje nosečeg zida u kući i stavljanje grede. Sesvete

 • Gradnja kuće

  Trebam ponudu za izgradnju nove kuće, cca 130 m2, samo grubi radovi ili 'ključ u ruke'. (Ovaj oglas zaprimili smo na njemačkom: 'Neubau von Haus in Sukosan, ca. 130 m2 Wohnfläche Rohbau oder schlüsselfertig'). Sukošan

 • Izrada fasade - kompenzacija

  Trebam ponudu za stiropol fasadu za prizemnicu od 130 m2. U obzir dolazi isključivo zamjena za auto, cjena auta je oko 6500 - 7000 eura. Šibenik

 • Postavljanje kulira

  Postavljanje kulira na staro betonirano dvorište, po mogućnosti da se ne skida stari beton. Sisak

 • Adaptacija kuće

  Trebam ponudu za renoviranje kuće. Prije 7 godina počeli smo renoviranje ali zbog lošeg iskustva sa radnicima sve je stalo.
  Zato ovim putem vama šaljem mail u nadi da ćete mi naći pravog izvođača radova i ovim putem molim da se jave samo oni koji će stati iza svoga rada.
  Na kuci ima više vrsta radova od krova do zidanja i pjeskarenja kamena i nije mi bitno hoče li biti jedan ili više izvođača radova - samo da se obavi u redu.
  U prilogu vam šaljem popis sa ponude koju sam zatražio i par slika. Na popisu nema dodatnih radova na koje smo se dodatno odlučili, a to su pjeskarenje i fugiranje jednog vanjskog dijela kuće. To bi se radilo samo na prednjem i bočnom dijelu.
  Na slici ćete vidjeti jednu prostoriju do kuće bez krova. Na nju bi trebalo staviti obični ravni krov kao taracu i uzidati zid da se ne naslanja na drugu kuće sa lijeve strane, gledajući od naprijed, također bi trebalo naliti pod da nije zemlja i fugirati odnosno ožbukati zidove u toj prostoriji.
  Kuća se sastoji od prizemlja u kojem ne treba ništa raditi na katu je soba i gore nisko potkrovlje. Ja bih srušio pod odnosno plafon od drva koji dijeli sobu od potkrovlja i poslije stavio galeriju. Galerija mi ne treba u cijeni. Kuća je dvojna i od susjeda me dijeli samo tanki zid on nekih letvica. Ja bih srušio taj zid i podigao sve do vrha krova zid od običnih cementnih bloketa. Isto tako bi trebalo krov skinuti samo na mojem dijelu i staviti novi sa gredama koje bi se vidjele a između njih, izolacija i sve što ide zatvoreno knaufom.
  Zamolio bih ponudu bez materijala samo ruke a i sve skupa. Ako je moj materijal ja vam ga dostavljam na gradilište. Bogomolje

 • Postavljanje trapeznog limenog pokrova

  Trebam povoljnog limara za postavljanje trapeznog limenog pokrova na stariju kuću. Oko 70 m2 krova. Molim ponude. Slavonski Brod

 • Obnova hidroizolacije

  Obnova hidroizolacije oko kuće. Stari Slatinik

 • Postavljanje limenog pokrova

  Tražim povoljnog izvođača - krovopokrivača ili limara za limeni krov u obliku crijepa, smeđe ili tamno crvene boje za nekih 150 m2 krova. Molim ponude. Slavonski Brod

© www.pravimajstor.com • sva prava pridržana • kontakt email:info@pravimajstor.hr
CMS 14.0407 • Trenutni broj posjeta: 10 - broj bot-ova: 3